En Mitchell and Ness keps är så het som den kan bli

Är du sugen på att införskaffa en Mitchell and Ness keps? I sådana fall är du långt ifrån ensam! Läs vidare för att lära dig mer om detta varumärke och deras kepsar!

Vad är så speciellt med detta varumärke egentligen?

Mitchell & Ness är ett välkänt amerikanskt varumärke som har tagit fram sportkläder ända sedan 1904. Företaget specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa och äkta sportkläder såsom tröjor, kepsar och liknande. Varumärket är framför allt väldigt populärt bland fans till amerikanska idrottslag. Men även modeintresserade personer har fått upp ögonen för varumärket och deras produkter, tack vare att dessa håller en hög kvalitet och har en härlig retrodesign.

En Mitchell and Ness keps är äkta och håller en hög kvalitet

Dessa kepsar är väldigt populära då de:

  • Är så äkta som de kan bli. En av många anledningar till att en Mitchell and Ness keps är så populär och eftertraktad är att den är äkta. Företaget som tillverkar dessa kepsar har nämligen licens att tillverka kepsar till flera av de större professionella ligorna i USA. De tillverkar bland annat sina produkter åt lagen i NHL, NFL, NBA, MLB samt deras respektive fans. Därmed har de tillåtelse att ta fram kepsar som pryds av de officiella logotyperna och de färger som de olika lagen förknippas med.
  • Har en retrodesign. En annan anledning till att dessa kepsar är så heta är att de har en retrodesign. Du kan inte sällan färdas ett par årtionden eller mer tillbaka i tiden när du tittar på dessa produkter. Kanske hade du själv originalversionen av en liknande keps när du var ung? Nu har du alltså möjligheten att få återuppleva den sentimentala känsla som produkterna ger dig, genom att bära dem på nytt fast i en ny tappning.
  • Håller en hög kvalitet. Denna kepstillverkare är också känd för att tillverka kepsar som håller en väldigt hög kvalitet. De snålar verkligen inte in när det kommer till materialval. De använder sig gärna av ull och andra material som varar väldigt länge. Dessutom är kepsarna bekväma och kan bäras av i princip alla människor oavsett huvudform.