Tryggare att handla via nätet

Orsakerna till att det initialt fanns en svårighet att komma igång med ehandel var tryggheten. Det fanns inga direkta betalsystem och kortsäkerheten var inte i närheten av vad den är idag. Daniel Mühlbach och andra som klivit in på marknaden har en rad betallösningar och generellt även en möjlighet att handla mot faktura. Detta var någonting man bara kunde drömma om i början av svensk ehandel.

Att fler och fler inser att man kan handla utan att behöva ta några risker, har bidragit till att allt fler aktörer vågar sig ut på marknaden. Detta är någonting Footways VD Daniel Mühlbach välkomnade när de började etablera sig. Ju fler som väljer att handla via nätet, desto bättre för de som driver verksamheten där. I takt med att internet blivit vanligare och framförallt sedan mobiltelefonerna började funka som webbverktyg, har det gått snabbt! Det finns i nuläget en bred skara nätbaserade företag som alla slåss om kundernas uppmärksamhet.

Skor och nya kläder

Det är inte svårt att inse att skor och kläder står för en lejondel av industrin på nätet. Oavsett var man befinner sig kan man handla från de senaste märken och kollektioner som finns. Detta innebär inte bara att vi som befolkning blir skolade i senaste trenderna utan också att man kan hitta sin egen stil! Tidigare var den egna klädkoden beroende av utbudet i stan var man bodde. I nuläget är det istället samma utbud för alla oavsett var man bor!

Att köpa skor kan vara svårt och man kan ofta vilja prova olika storlekar innan man hittar vilken som känns bäst. Med företag som Footway är det enkelt att beställa hem skor för att sedan byta ut om det skulle ha blivit fel. Det kostar i allmänhet ingenting alls! I och med att man enkelt kan få hem sina förvärv inom någon dag, kan man hinna prova och byta samma vecka utan att lämna bostaden! Då har man tillgång till de flesta större märken och stilar.

Den som vill veta mer om verksamheter Daniel Mühlbach driver kan besöka länken och titta på en sammanställning. Att etablera sig som skoaktör har varit ett strategiskt riktigt beslut som verkar ha fallit ut som man önskat!