Köpa cykelställ för offentlig miljö

Det finns många cyklister i Sverige och i takt med att våren närmar sig, ser man allt fler som dammar av cyklarna. Detta kommer med ett ständigt behov av cykelställ vid allt ifrån butiker till bostadshus. Att köpa cykelställ är enkelt och man kan hitta en hel del olika varianter. Valmöjligheterna kan samtidigt bidra till att det känns svårare än någonsin!

När man är i farten med att köpa cykelställ kan man börja med att gå igenom vilka behov som finns. Kanske räcker det med ett par mindre cykelställ i anslutning till ingången? Har ni flera fastigheter och behöver bygga ordentliga cykelparkeringar för att tillgodose behovet som finns?
I syfte att underlätta valet kommer några punkter man kan ha med sig.

  • Hur många platser behövs?
  • Är det vanligt med stölder?
  • Cyklar man även vinter och höst?
  • Finns orsak att behovet ökar?

Vill ni köpa cykelställ från tillverkaren Citypro så skall ni besöka cykelställ.se.

Köpa stöldsäkrare cykelställ

När det kommer till cykelstölder finns en rad åtgärder man kan använda sig av för att säkert kunna ställa cykeln i några timmar. Det viktigaste är att man har ett tillförlitligt cykellås som inte går att ta bort utan att det drar uppmärksamhet till sig. Ett mindre kedjelås kan ofta vara fullt tillräckligt, beroende på hur stöldbegärlig cykeln i fråga är.

Har man en cykel som betingar högre värde, kan man vilja gardera sig ytterligare och inte bara låsa fast framhjulet. Det finns många exempel på när bara framhjulet samt låset är kvar på platsen. Ett alternativ som ger betydligt större säkerhet, är att låsa fast ramen på cykeln. Det finns bra cykelställ med låsarmar som sträcker sig högre upp än vanliga cykelställ. Dessa cykelställ ger en möjlighet att låsa fast hela cykelramen i cykelstället. Det blir då näst intill omöjligt att ta cykeln om man inte först har med sig stora verktyg och avsätter mycket tid.

Att köpa cykelställ på nätet innebär att man får tillgång till ett stort sortiment produkter, och kan fundera igenom köpet ordentligt innan man beställer. På detta vis kan man minska risken för spontana köp man inte hunnit fundera över.